Download Lagu / Download Video Lagu / Via Vallen - Sayang (Official Music Video)

Via Vallen - Sayang (Official Music Video)

Views: 184,206,352

Download Video Lagu Via Vallen - Sayang (Official Music Video) Gratis

Gudang Lagu Terbaru 2020 free download Via Vallen - Sayang (Official Music Video) mp3 - Gudang Lagu
Via Vallen - Sayang (Official Music Video) pemain baru - Lagu Terbaru Mp3 - Website FreeLagu.Net, Via Vallen - Sayang (Official Music Video) Mendengarkan MP3 download musik berkualitas tinggi Download gratis musik MP3 Via Vallen - Sayang (Official Music Video) kecepatan tinggi - Download Lagu 123 - di FreeLagu.Net, download musik baru Via Vallen - Sayang (Official Music Video) di FreeLagu.Net

Lyric lagu Via Vallen - Sayang (Official Music Video)

Sayang
Via Vallen
sayang,
opo kowe krungu jerit e ati ku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambut ku
rabakal luntur treno ku
wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku
sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu
duko pujane ati nanging koe ora ngerti
kowe wes tak wanti wanti
malah jebul sak iki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
kowe medot tresno ku demi wedoan liyo
yowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo
meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
merana urip ku
aku welasno kangmas. . . .
aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih
sayang
opo kowe krungu, jerit e ati ku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambut ku
ra bakal luntur tresno ku
hari demi hari uwes tak lewati
yen pancen dalane kudu kuat ati
ibarate sego uwes dadi bubur
nanging tresno iki ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liyane sing isoh dadi pengantimu
wes kanggo awak mu seng cocok neng ati ku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu
meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
merana urip ku
aku welasno kangmas. . . .
aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih
sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku
sayang opo krungu tangise atiku
mengharap koe bali neng jero ati iki
nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih
mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci
aku marang sliramu kok ragu meng atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
selamanya samapi akhir hayat ini
meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih
sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku
percoyo omong pujamu
cintaku tetap abadi
more