Download Lagu / Download Video Lagu / Via Vallen - Penak Jamanku (Official Music Video)

Via Vallen - Penak Jamanku (Official Music Video)

Views: 1,661,807

Download Video Lagu Via Vallen - Penak Jamanku (Official Music Video) Gratis

Download musik gratis Mp3 Via Vallen - Penak Jamanku (Official Music Video) kualitas - Gudang Lagu Mp3 Gratis - download lagu Via Vallen - Penak Jamanku (Official Music Video) terbaik di FreeLagu.Net Download musik mp3 Via Vallen - Penak Jamanku (Official Music Video) kualitas tinggi - Gudang Musik Mp3 - di FreeLagu.Net, download lagu Via Vallen - Penak Jamanku (Official Music Video) gratis sangat cepat Lagu Mp3 Free Download, unduh Via Vallen - Penak Jamanku (Official Music Video) mp3 di FreeLagu.Net

Lyric lagu Via Vallen - Penak Jamanku (Official Music Video)

Penak Jamanku
Via Vallen
Koe ninggal aku
Ngaboti pacar selingkuhanmu
Nadyan ora lilo
Nanging wis pasrah
Nompo keputusanmu
Banjur saiki koe nangis
Mergo dikhianati karo pacarmu
Aku yo mung biso ngedem tangis
Yo mung gur ngilingke
Marang sliramu.....
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu
Koe ninggal aku
Ngebotake pacarmu
Ra ngantek seminggu
La kok di tinggal mlayu
Ora usah getun la opo loro ati
Opo ora eling mbiyen aku sing mbok mblenjani
Percuma elumu
Ora payu tangismu
Bali karo aku penak tenan lambemu
Loro ati iki ra iso diobati
Penak jamanku mbiyen to
Karo saiki
Koe ninggal aku
Ngaboti pacar selingkuhanmu
Nadyan ora lilo
Nanging wis pasrah
Nompo keputusanmu
Banjur saiki koe nangis
Mergo dikhianati karo pacarmu
Aku yo mung biso ngedem tangis
Yo mung gur ngilingke
Marang sliramu.....
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu
Koe ninggal aku
Ngebotake pacarmu
Ra ngantek seminggu
La kok di tinggal mlayu
Ora usah getun la opo loro ati
Opo ora eling mbiyen aku sing mbok mblenjani
Percuma elumu
Ora payu tangismu
Bali karo aku penak tenan lambemu
Loro ati iki ra iso diobati
Penak jamanku mbiyen to
Karo saiki
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu
more